Termeni si conditii

Designul si continutul website-ului www.harydezmembrari.ro apartin in exclusivitate S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L. si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L., cu sediul social in Bucov, Str. DN1B nr. 288, jud. PRAHOVA, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul PRAHOVA sub numarul J29/1691/2011, avand CUI  RO29348527.

DEFINITII

Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.harydezmembrari.ro.

Vizitator – orice persoana care acceseaza site-ul www.harydezmembrari.ro, indiferent de motiv.

Utilizator – persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin mijloacele de comunicare (spre exemplu formulare) puse la dispozitie de catre AUTOPRIM HARY S.R.L. (electronic) sau in baza unui acord de utilizare existent intre AUTOPRIM HARY S.R.L. si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Prin „continut” intelegem:

- toate informatiile de pe site sau din aplicatie care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

- continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre AUTOPRIM HARY S.R.L. prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

- informatii legate de produsele, evenimentele, noutăţile, ofertele speciale, serviciile si/sau tarifele practicate de AUTOPRIM HARY S.R.L. intr-o anumita perioada.

Cont – sectiune din site sau din aplicatie formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite clientului/consumatorului accesul, vizualizarea, consultarea, evaluarea, interogarea informatiilor si transmiterea solicitarii si care contine informatii despre acestia.

Formular de comunicare - solicitare – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre AUTOPRIM HARY S.R.L. si client, prin care acesta transmite Societatii AUTOPRIM HARY S.R.L. intentia sa de a achizitiona produse sau a primi informari prin intermediul site-ului www.harydezmembrari.ro.

AUTOPRIM HARY S.R.L. este proprietarul site-ului

Date personale – informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat. A se vedea Politica de confidenţialitate privind Datele Personale disponibilă online pe acest site.

ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR”

Inainte de a naviga in website-ul www.harydezmembrari.ro va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc website-ul www.harydezmembrari.ro. Accesarea site-ului presupune acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, acestea avand valoare contractuala deplina.

AUTOPRIM HARY S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul website-ului sau al aplicatiei mobile. In aceasta situatie, AUTOPRIM HARY S.R.L. va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator / vizitator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract.

CONTINUTUL SITE-ULUI SI AL APLICATIEI MOBILE

Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sau in aplicatia mobila, sunt proprietatea exclusiva a S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare)

Marca “HARY” este marca inregistrata la OFICIUL DE STAT PENTRU INVENTII SI MARCI cu nr. 147424

Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

Informatiile publicate pe site-ul www.harydezmembrari.ro sunt informatii de interes general despre AUTOPRIM HARY S.R.L., produsele comercializate de partenerii sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de AUTOPRIM HARY S.R.L. ca fiind de interes pentru utilizatori şi/sau vizitatori.

S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L. isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site-ul www.harydezmembrari.ro

S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L.  isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

COPYRIGHT

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului www.harydezmembrari.ro –  imagini, logo,  texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Societatii  S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L., a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

ACCES

    Accesul in website-ul www.harydezmembrari.ro este liber si nu necesita configurarea unui utilizator

    Utilizarea formularului de contact – necesită furnizarea de date cu caracter personal; a se consulta Politica de confidenţialitate disponibilă pe site.

Dacă veţi furniza date ireale sau ale unei alte persoane, raspunderea este strict a dumneavoastra, conform legii, dar  S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L. are dreptul de a şterge contul astfel creat imediat ce va afla de situatie.

S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L.  poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite justificarea atitudinii sale, sa suspende sau sa interzica accesul dumneavoastra la continutul site-ului www.harydezmembrari.ro sau doar la o parte a acestui continut.

In cazul in care administratorii site-ului vă vor interzice accesul, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

LEGATURI

Website-ul www.harydezmembrari.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L.  nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

PARTENERI

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la o anumita marca sau la un anumit produs clientul se poate adresa S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

O parte din continutul site-ului www.harydezmembrari.ro, este gandit in asa fel incat persoanele care citesc descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice si simbolurile lor, trebuie sa aiba minime cunostinte despre aceste piese si modul lor de functionare. Nu raspundem de modul in care utilizati piesele achizitionationate prin intermediul site-ului www.harydezmembrari.ro. Va rugam sa solicitati codul de origine inscris pe piesa, iar daca acesta nu este vizibil, va rugam sa nu achizitionati piesa. Daca nu aveti certitudinea ca piesa solicitata este cea care va trebuie (dupa verificare cod origine), nu luati o piesa doar dupa poza. Imaginile de prezentare de pe acest site sunt cu titlu informativ. Codul de origine confirma daca o piesa poate este sau nu echivalenta sau inlocuitor acceptat de producator.

Din acest motiv, S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.

Imaginile prezentate atat pe site-ul www.harydezmembrari.ro, au rol exemplificativ, iar produsele si/sau serviciile efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site, in orice mod (configurare, culoare, accesorii, aspect, ambient, etc.)

S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor postate de utilizatori referitor la produsele promovate, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile website-ul www.harydezmembrari.ro, sau care este in alt mod incompatibil cu scopul acestora. Cu toate acestea, S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe website si postat de catre utilizatori.

S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate in promotiile desfasurate prin intermediul site-ului www.harydezmembrari.ro

S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea unui produs afisat inca prin intermediul site-ului www.harydezmembrari.ro si nu poate fi trasa la raspundere din acest motiv.

S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L. nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele sau serviciilor afisate pe website-ul www.harydezmembrari.ro

S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L. nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului www.harydezmembrari.ro, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe acestea.

PROMOTII SI CONCURSURI

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe website www.harydezmembrari.ro, respecta regulamentele create de S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor prin intermediul site-ului propriu www.harydezmembrari.ro, sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, participantii trebuie sa respecte intocmai regulile afisate in regulamentul oficial. Promotiile prezentate in aceste medii sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L. isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

In ceea ce priveste informarea persoanelor vizate despre drepturile acestora potrivit actelor normative mentionate anterior, prevederile prezentului paragraf se aplica si persoanelor care frecventeaza orice spatiu/loc al S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L. supus supravegherii video, in scopul monitorizarii/securitatii persoanelor, spatiului si securitatii bunurilor; de asemenea, persoanele care frecventeaza orice spatiu/loc al S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L. supravegheat video sunt de acord expres si neechivoc cu faptul ca sunt inregistrate video de S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L. si ca aceste inregistrari video sunt pastrate si utilizate de S.C. AUTOPRIM HARY S.R.L.. si sunt puse si la dispozitia autoritatilor, conform legii.

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.harydezmembrari.ro SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA ORICĂRUI SERVER CARE GAZDUIEŞTE SITE-UL VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A ACESTORA SI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINTA ATRAGEREA RĂSPUNDERII AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

IN CAZUL IN CARE NU AGREATI CONDITIILE SI TERMENII MAI-SUS ARATATE VA RUGAM SA NU ACCESAŢI SITE-UL www.harydezmembrari.ro SI SA INCHIDETI DE INDATA PAGINA DE WEB www.harydezmembrari.ro

POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI

Site-ul www.harydezmembrari.ro utilizeaza cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor sai o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate intereselor fiecarui vizitator.

Va prezentam mai jos informatiile necesare pentru a va aduce la cunostinta detaliile legate de plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor utilizate de site-ul www.harydezmembrari.ro

Aplicabilitatea acestei Politici

Aceasta Politica se aplica site-ului www.harydezmembrari.ro

Utilizand acest site, sunteti de acord cu modul de utilizare de catre noi a cookie-urilor, in conformitate cu aceasta Politica privind utilizarea lor.

Daca nu sunteti de acord cu modul nostru de utilizare a cookie-urilor, trebuie sa setati corespunzator setarile browser-ului dumneavoastra.

Decuplarea cookie-urilor pe care le utilizam ar putea afecta experienta dumneavoastra ca utilizator pe acest site.

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fisiere de mici dimensiuni, formate din litere si numere, care vor fi stocate pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul.

Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisa de catre un web-server, unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome).

Cookie-urile sunt complet “pasive” (nu contin programe software, virusi sau spyware si nu pot accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat web-serverului respectiv.

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Există 2 categorii mari de cookie-uri:

  1. cookie-uri de sesiune: sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau inchide fereastra browserului;
  1. cookie-uri persistente: sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament si sunt activate din nou cand vizitati site-ul care a creat acel cookie specific. Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv. Acestea sunt cunoscute sub numele de “third party cookies” respectiv cookie-uri plasate de teti.  Acestea memoreaza interesele unui utilizator pentru a livra publicitate cat mai relevanta pentru acesta.

Care este durata de viata a unui cookie?

Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, in functie de scopul pentru care acesta este plasat. Unele cookie-uri sunt menite unei singure utilizari (cum este cazul cookie-urilor de sesiune), prin urmare nu sunt mentinute odata ce utilizatorul paraseste site-ul. Alte cookie-uri sunt mentinute si reutilizate de fiecare data cand utilizatorul revine pe site (cookie-uri persistente). Totusi, cookie-urile pot fi sterse de utilizator in orice moment prin utilizarea setarilor browser-ului.

Ce sunt cookie-urile plasate de terti?

Unele sectiuni de continut ale unor site-uri pot fi furnizate prin cookie-uri ale tertilor cum este cazul unei reclame. Astfel de cookie-uri pot fi plasate pe site si sunt denumite cookie-uri plasate de terti intrucat nu sunt plasate de proprietarul site-ului. Astfel de terti sunt la randul lor obligati sa respecte reglementarile legale aplicabile si politicile de confidentialitate ale proprietarului site-ului respectiv. 

De ce sunt cookie-urile importante pentru internet?

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare. Exemple de intrebuintari importante ale cookie-urilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii;

Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor;

Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search);

Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site;

Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator;

Masurarea, optimizarea si caracteristicile de Analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (exemplu: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize ale utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul user-ilor.

Ce tipuri de cookie-uri folosim?

Accesand acest site se pot plasa urmatoarele tipuri de cookie-uri:

–     de performanta a site-ului: acestea retin preferintele utilizatorului pe acest site;

–     de analiza a vizitatorilor: acestea ne spun daca ati mai vizitat acest site pana acum; browserul ne va spune daca aveti acest cookie, iar daca nu, vom genera unul;

–     pentru geotargetting: acestea sunt utilizate de catre un soft care stabileste din ce tara proveniti, sunt complet anonime si sunt folosite doar pentru targetarea continutului;

–     de inregistrare: acestea ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu, ne arata contul cu care sunteti inregistrat si daca aveti permisiunea pentru un anumit serviciu;

–     pentru publicitate: pe baza acestora putem afla daca ati vizualizat sau nu o reclama online, ce tip de reclama si cat timp a trecut de cand ati vizualizat aceasta reclama.

Cookie-urile contin date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale pot fi colectate prin utilizarea Cookie-urilor doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator.

Cum puteti modifica setarile cookie din browser-ul dumneavoastra?

Stergerea Cookie-urilor

Aplicatiile folosite pentru accesarea paginilor web permit salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

Majoritatea browserelor ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau în meniul de “preferinte” al browserului tau.

Pentru a intelege aceste setari puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului utilizat.

In cazul in care doriti sa ne adresati orice solicitare cu privire la detaliile de mai sus, va rugam sa ne contactati in scris la adresa [email protected]

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Toate informatiile furnizate de catre clientii siteului www.harydezmembrari.ro vor fi folosite exclusiv in scopul pentru care au fost furnizate, si anume procesare comenzi, si nu vor fi nicidecum instrainate catre o terta parte.

Informatiile personale minime necesare procesarii unei comenzi sunt: numele, prenumele, adresa de livrare/facturare, telefon, adresa de e-mail. In cazul in care optati sa beneficiati de facilitatile oferite de site-ul nostru (stadiu comanda/livrare, istoric comenzi) si va creati un cont va sfatuim sa nu instrainati datele de autentificare pe site (adresa de e-mail, parola). Daca din diverse motive doriti sa nu mai primiti anumite informatii, sa modificati anumite informatii personale furnizate anterior sau sa fiti stersi din baza noastra de date va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa [email protected]

Cu toate acestea datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor daca soliciatarea acestora se justifica in baza legii.

www.harydezmembrari.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderea sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare care se dovedesc a fi ilegale.

Vanzarea pe acest site se considera “Contract la distanţă” - orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

PRETUL SI LIVRAREA

Toate preturile afisate pe site-ul www.harydezmembrari.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A 19%. Orice comanda plasata prin intermediul siteului www.harydezmembrari.ro, telefonic la numerele de pe site sau la adresa de e-mail [email protected], are valoare contractuala conform legislatiei in viguare.

Indiferent de modalitatea aleasa de catre client pentru plasarea comenzii, el trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile de pe site, intelegand totodata valoarea contractuala a fiecarei comenzi efectuate.

Livrarea produselor de pe site-ul www.harydezmembrari.ro se face pe intreg teritoriul tarii utilizand serviciile de curierat ale companiilor  cu care avem contract sau personal la sediul nostru din Bucov - Prahova. Aceasta din urma presupune, deplasarea dumneavoastra la sediul nostru, de Luni pana Sambata, in interval orar mentionat pe site (exceptand sarbatorile legale).

Costul transportului este suportat de catre client.

Pentru livrarea coletelor in localitatiile din afara retelei firmei de curierat se va percepe o taxa suplimentara variabila in functie de numarul de km efectuati in plus de la cea mai apropiata locatie a firmei de curierat. In acest caz suma exacta la care se ridica transportul va va fi comunicata de catre consultantii de vanzarii inainte de a expedia comanda.

Coletele se vor livra de catre firma de curierat intr-un interval de 24-48 de ore de la confirmare comenzii in zile lucratoare Luni-Vineri.

Livrarile se efectueaza in zilele de Luni pana Vineri (exceptand sarbatorile legale) in intervalul orar 08:30-17:30. In cazul exceptionale se pot face livrari si Sambata. Daca in acest interval orar stiti ca nu va fii nimeni la resedinta d-voastra, va rugam sa indicati ca adresa de livrarea adresa unde puteti fi gasit/-a in acest interval orar pentru a evita intarzierea livrarii sau chiar nelivrarea.

Daca, in interval de 5 zile de la sosirea la destinatie, curierul nu poate livra produsele din vina clientului, ori acesta nu le preia singur din depozitul firmei de curierat, contractul se considera anulat din vina clientului, acesta fiind tinut raspunzator pentru plata cheltuielilor de transport dus-intors.

In cazuri in care un produs desi figureaza pe site ca fiind pe stoc nu mai este, veti fi informat telefonic de disponibilitatea acelui produs.

Toate comenzile vor fi considerate comenzi ferme si vor fi expediate numai in momentul in care au fost confirmate telefonic de catre unconsultant www.harydezmembrari.ro. De asemenea,tot telefonic se confirma existent in stoc a produsului comandat.

POLITICA DE RETURNARE

Conform legislatiei din Romania in viguare puteti sa returnati produsele cumparate de pe site-ul nostru in termen de 14 zile calendaristice de la livrare. Legislatia se aplica persoanelor fizice ce au dreptul ca in termen de 14 zile calendaristice de la achizitionarea produsului sa-l returneze fara invocarea vreunui motiv.

Potrivit Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, conform:*ARTICOLUL 9" Dreptul de retragere (1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) şi la art.

14.*ARTICOLUL 14

"Obligatiile consumatorului in cazul retragerii (2) Consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care profesionistul accepta sa suporte acele costuri sau in care profesionistul nu a informat consumatorul ca aceste costuri trebuie suportate de consumator. In cazul contractelor in afara spatiilor comerciale, in cazul carora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul incheierii contractului, profesionistul preia produsele pe cheltuiala sa daca produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate in mod normal prin posta.

(3) Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Diminuarea valorii produselor nu trebuie sa fie descurajanta pentru consumator in a-si exercita dreptul de retragere. Indiferent de situatie, consumatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor în cazul in care profesionistul a omis sa il informeze cu privire la dreptul de retragere in conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. h).", consumatorul are dreptul sa notifice in scris societatea SC AUTOPRIM HARY SRL ce administreaza site-ul www.harydezmembrari.ro, ca doreste sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

In cazul in care doriti sa returnati produsele primite va rugam sa ne contactati inainte folosind una din urmatoarele metode: telefonic la 0730-002-050, completand formularul de retur aflat pe site sau prin e-mail r[email protected] pentru a stabilii detalile de returnare.

In cazul livrarii unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalati incidentul vanzatorului in momentul constatarii, dar nu mai tarziu de 48 de ore pentru a rezolva incidentul. In situatia in care s-a livrat un produs gresit din culpa vanzatorului, acesta va suporta costurile de transport pentru inlocuirea acelui produs. Daca produsul nu mai este pe stoc, cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs  de aceeasi valoare sau mai mare sau pentru rambursarea integrala a contravalorii produsului/produselor.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca produsele in momentul in care sunt returnate:

• Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite

• In ambalajul original (ambalajul folosit de firma expeditoare sau unul asemanator, in asa fel incat produsul sa fie protejat)

• Sa fie insotite de toate accesoriile

• Sa aiba toate documentele aferente:

-Copie factura de achiziție

-Certificatul de garanție completat de catre service-ul autorizat RAR care a constatat defecțiunea

-Dovada montarii piesei într-un service autorizat RAR pe tip, marca și model

-Nota de constatare emisă de un service autorizat RAR care să descrie detaliat defecțiunea.

Returul va fi refuzat in cazul deteriorarii produselor sau a constatarii de catre vanzator a starii de nevandabilitate a acestora.

Costurile de transport dus-intors vor fi suportate de client si se vor ridica efectiv la suma perceputa de firma de curierat, exceptie facand produsele livrate gresit din culpa vanzatorului.

PLATA piesei/pieselor returante SE VA FACE DOAR PRIN ORDIN DE PLATA BANCAR ONLINE in termen de maxim 14 de zile de la receptionarea returului

NU ACCEPTAM PLATA RAMBURS (daca optați pentru plata ramburs cash atunci transportul banilor va fi suportat de catre cumparator).

Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de catre vanzator (Fan Courieri, Dragon Star Curier, TNT) pe adresa de mai jos: SC AUTOPRIM HARY SRL – Str. DN1B, nr. 288, Com. Bucov, jud. Prahova, Romania - Cod Postal 107110, telefon 0730002005

Legislatia in vigoare legata de aceste aspecte o gasiti pe site-ul ANPC

Pentru orice informatie legate de returnare a produselor va stam la dispozitie la numerele de telefon 0730-002-050 sau la adresa de e-mail [email protected]

ABONAREA SI DEZABONAREA LA NEWSLETTER

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.harydezmembrari.ro este voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni:

Toate mesajele pe care le veti primii de la www.harydezmembrari.ro sunt ca urmare a abonarii d-voastra la newsletter si intreg continutul mesajului este proprietatea www.harydezmembrari.ro fiind astfel guvernat de aceleasi reguli ca si site-ul.

Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, iar d-voastra aveti oricand posibiliatatea de a va dezabona urmand instructiunile din partea de jos a mesajului primit.

Trimiterea de catre abonatii la newsletter catre o terta parte a informatilor comerciale primite de la www.harydezmembrari.ro este permisa doar cu asumarea deplina a raspunderii de catre abonati. Mesajele primite pe o astfel de cale nu sunt considerate a fi comunicari comerciale directe de la www.harydezmembrari.ro si ca atare nu sunt supuse legii comertului electronic.

FUNCTIONAREA SITEULUI

Dat fiind faptul ca siteul este gazduit de serverele unei terte parti, nu vom putea fi facuti responsabili pentru eventualele erori de functionare indiferent de natura lor. Totodata www.harydezmembrari.ro nu raspunde de continutul sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.harydezmembrari.ro.

COMENTARIILE UTILIZATORILOR PE WWW.HARYDEZMEMBRARI.RO

Utilizatorii care plaseaza pe site comentarii referitoare la produsele comercializate o vor face pe propria raspundere si vor garanta ca au toate drepturile asupra continutului publicat.

www.harydezmembrari.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscene, calomnios sau intenţie vădită de defăimare a produselor sau a serviciilor www.harydezmembrari.ro

www.harydezmembrari.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site. Orice comentariu plasat de catre utilizatori pe site echivaleaza cu acordarea catre www.harydezmembrari.ro a dreptului nelimitat, gratuit, irevocabil si netransmisibil de a modifica, reproduce sau adapta sub orice forma continutul fara nici un fel de instiintare.

RASPUNDERI ASUMATE:

www.harydezmembrari.ro nu este responsabila de nelivrarea la timp a produselor atata timp cat intarzierea este datorata unei terte parti.

www.harydezmembrari.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul siteului. 

Ambalarea produselor in vederea expedierii acestora catre client se va face de asa natura incat produsul sa nu se deterioreze la transport.

www.harydezmembrari.ro se degreveaza de orice raspundere cu privire la integritatea produsului in momentul in care il preda reprezentantului firmei de curierat, iar acesta il preia. Preluarea produsului de catre firma de curierat in ambalajul oferit de www.harydezmembrari.ro, se considera a fi ambalat corespunator. Ori ce reclamatie ulterioara se considera a fi nefondata.

In cazul in care produsul va fi livrat de catre reprezentantul firmei de curierat catre client iar acesta il accepta ca atare se considera ca predarea produsului a fost facuta in stare buna. Acest aspect se refera la chestiuni vizibile (ex. produs vizibil deteriorat datorita manevrarii gresite a ambalajului etc.) si nu cu privire la aspecte ce pot fi constatate doar ulterior odata cu incercarea de a folosi produsul respectiv.Totodata dorim sa precizam ca ambalajul (cutiile de carton) au menirea de a proteja produsele iar julirea sau muradrirea acestuia nu inseamna ca produsul este afectat.

Datorita numarului mare de produse este imposibila o actualizare zilnica a stocului, ca urmare este posibila ca un produs ce figureaza pe stoc sa nu fie disponibil fizic. In cazul unei astfel de situatii veti fi intotdeauna anuntati telefonic.

Preturile de pe site ale produselor si a transportului pot fi modificate oricand fara o instiintare prealabila, insa aceste modificari nu se vor aplica comenzilor deja confirmate dar nelivrate.

Imposibilitatea confirmarii telefonice a comenzii duce la anularea ei automata intr-un interval de maxim 2 zile.

In situatia ivirii unei erori in redactarea pretului sau a unei alte informatii legate de un produs clientii care au comandat respectivul produs vor fi notificati referitor la eroare iar in cazul in care nu sunt de acord cu modificarile aduse comanda va fi anulata.

In cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoarea a produselor, www.harydezmembrari.ro se face responsabil fata de client doar cu valoarea sumei achitate de acesta pentru comanda efectuata.

www.harydezmembrari.ro nu raspunde de mailurile si continutul acestora pe care utilizatorii siteului le trimit catre terte persoane folosindu-se de facilitatile oferite de acest site (ex. recomanda unui prieten etc)

GARANTII

Acordam garantie cumparatorului de 6 luni , de la data cumpararii, doar anumitor produse si anume: motor (in ceea ce priveste consumul de ulei) si cutie de viteze, iar pentru toate celelalte piese garantia acordata este de 30 de zile.

Garantia este valabila doar pe teritoriul national.

Nu se acorda garantie pentru daune provocate din urmatoarele cauze :

  • neglijentei sau neatentiei ( neobservarea sau nerespectarea intructiunilor de functionare)
  • greselilor de instalare si intretinere
  • reparatiilor efectuate de persoane neautorizate, de schimbari ale starii originale a produsului, de degradari naturale (rugina, etc. ) sau de pastrare in conditii improprii ( praf, umiditate, temperatura, etc.)
  • spargerilor si in general pagubelor mecanice datorate caderii, transportului necorespunzator, intemperiilor, etc.

Daca in timpul garantiei intervine vreun defect, odata cu reclamatia se va prezenta copie dupa factura de achizitie a produsului, dovada montării piesei într-un service autorizat RAR pe tip, marca și model, nota de constatare emisă de un service autorizat RAR care să descrie detaliat defecțiunea  si Certificatul de Garantie. In caz contrar cumparatorul pierde drepturile conferite de prezenta Garantie.

Prin semnarea de catre Cumparator a prezentului document de Garantie aceasta certifica faptul ca produsul achizitionat este intreg, in stare buna si conditii de calitate, ca a primit instructiuni pentru instalarea, folosirea si intretinerea produsului si accepta termenii si conditiile prezentei Garantii, privind termenele stabilite.

Cumparatorul este deacord ca achizitioneaza un produs folosit (cu un anumit grad de uzura normala, pe care a capatat-o in de perioada de utilizare, avand durata medie de utilizare avansata sau chiar depasita.

Cumparatorul trebuie sa cunoasca toate aspectele mentionate mai sus, privind piesele folosite (cu un anume grad de uzura conform rulajului si varstei)

Fiecare comparator care achizitioneaza o piesa folosita, are obligativitatea sa verifice si sa testeze piesa montata inainte de a iesii pe drumurile publice.

Persoanele care au ahizitionat o piesa, dar considera ca nu au unde sa testeze si sa o probeze piesa, inainte ca autoturismul sa iasa pe drumurile publice in deplina siguranta, sunt rugate sa nu achizitioneze piese folosite.

SC AUTOPRIM HARY SRL nu poate fi raspunzator, pentru modul de utilizare al piesei, montarea ei sau orice alta situatie neprevazuta in prezentul regulament.

SC AUTOPRIM HARY SRL, pune la dispozitia clientilor piese demontate de pe masini rulate. Piesele pot fi folosite numai in conformitate cu specificatiile fiecarui producator de piese si utilizate numai in scopurile in care a piesa a fost proiectata pe specificul fiecarei masini.

Clientul are obligatia sa se asigure, ca piesa cumparata este montata corespunzator si intr-un service autoriza RAR.

Drepturile consumatorului sunt cele prevazute in OG21/1992 republicata, privind protectia consumatorului si L449/2003 privind vanzarea si garantiile asociate acestora.

DISPOZITII FINALE

Nevaliditatea sau nulitatea uneia dintre clauzele expuse anterior nu atrage dupa sine anularea valabilitatii intregului contract.

Cumpararea de produse de pe acest site echivaleaza cu acordul asupra termenilor si conditilor expuse anterior si are valoare contractuala.